köszcsy, puszcsy

2010.03.17. 09:12

 Boááá! 

 

Ez a véleményem az emósokról és a általuk képviselt szennyről. Ennyi szánalmat és világfájdalmat, amit ők, akik azt sem tudják, hogy mi a komoly fájdalom, megpróbálják eljátszani. Légyszi ne etessük már a társadalmat ilyen szennyel. Az a durva, hogy ez sokkal rosszabb, mint a Backstreet Boys. Mikor én voltam Bravo újságos korban még azokra a szennyekre verte magát minden tizenéves picsa. 

Ma azonban ilyen gót, emós irányzatok elfajzása zajlik. Talán a punk és rockzene már letisztult és messze nem annyira szélsőséges, mint ez a szemét. Ami szomorú, hogy ilyen félbuzi SP-k a tinibálványok. Komoly mi?

Abban bízok, hogy minden csoda 3 napig tart és mindenki megy a süllyesztőbe, míg valaki nem talál ki valami újat. Bár el sem tudom képzelni mi lesz a következő divat. Lehet megint a feka zene jön elő újra? Azok se értenek túl sok mindenhez, na mindegy.

A bejegyzés trackback címe:

https://uccu.blog.hu/api/trackback/id/tr1001846285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása