Sokk

2010.02.25. 11:03

 Én nem értem az embereket néha, de komolyan. Belerúgsz, leszarod, porig alázod és kapaszkodik, mintha muszáj lenne. Miért, ezt mondja el nekem valaki.

 

A minap is beszéltem egyik ismerősömmel és elmondta, hogy van egy csaja, illetve most már ex kategória, mivel a csaj kidobta. Állítása szerint az nem működött náluk, hogy nem alázta eléggé a csajt. Ugyanis az kellett a csajnak, hogy rongyként bánjanak vele és leszarják, megalázzák. Pedig egy értelmes és csinos csaj volt. Az értelmes ezek után azt hiszem idézőjelbe kerül:)

 

Mindegy, nem ez az egyetlen eset, amiről tudok. Szintén ismerősöm barátnője, akit a férje megvert, megerőszakolt, ezt halál komolyan mondom beadta a válókeresetet a férje ellen és úgy alakult, hogy a férj ivott és agresszív is lett. A nő megutálta az embert, de mégis visszament az állat urához. Nem hiszem, hogy épeszű lenne egyik sem. 

 

Bár van egy jó mondás, ami igaz: "Isten nem ver bottal." vagyis mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.

A bejegyzés trackback címe:

https://uccu.blog.hu/api/trackback/id/tr941789054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása