mi a véleményem a pénzről

2010.03.03. 10:58

 Nem szeretem, elront mindent!

 

Most komolyan nem tudsz nélküle élni, ha nincs az a baj, ha van az a baj. Egyensúlyt az anyagiakkal soha nem lehet elérni, mivel mindig több kell. Szóval alapvetően rossz és nem ajánlom senkinek, hogy e körül forogjon az élete. Sajnos kell a tárgyi dolgok megszerzéséhez, de ne legyen már a középpontban.

Ma ebben a materialista világban ez van, sajnos. Mindent a pénz irányít és a pénzzel mindent el lehet érni. Bárrmit megkaphatsz és szinte bárkit megvehetsz. Az emberi értékek lassan elvesznek. 

Voltam nemrég Indiában, ott a pénz egy kicsit mást jelent. Náluk nem az az alapvető boldogság, ha gazdag vagy, hanem ha a család megbecsül és a gyerekek felnőnek. Valahogy hiányzik nekem az az értékrend, amit ott láttam. Nagyon szívesen keverném a miénkkel. Ma sokkal előrébb lennénk azt hiszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://uccu.blog.hu/api/trackback/id/tr291805324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása